A prémium Panyolai pálinka nem csupán egy erős alkoholos ital, amit csak önmagában lehet fogyasztani, hiszen kiváló kísérője lehet a különleges ételeknek is. Az aperitifként való fogyasztása mellett, egyre népszerűbb a gasztronómiai párosításokban is. A Panyolai pálinka desszertek vagy fűszeres húsételek mellé tökéletes választás. Sokan nem tudják, de egy jól megválasztott alkohol képes kiemelni az ételek ízjegyeit, fokozva az ízélményt. Az igazi magyar különlegességnek számító itóka a hagyományos gyümölcspárlatok legjavát képviseli.
Az ízvilága kifinomult és autentikus. Természetes alapanyagai és hagyományos készítési módja révén, méltán vívta ki helyét a páratlan szeszes italok között. A Panyolai pálinka híres és igazán különleges, ráadásul valódi gasztronómiai élményt nyújt. Ez a nemes alkoholos nedű a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Panyola községben készül, ami híres a gyümölcstermesztési hagyományairól és kiváló minőségű pálinkájáról. A Panyolai pálinka megalkotásán magasan képzett pálinkamesterek ügyködtek és ügyködnek a mai napig.